Hvordan opretter jeg tilgængelighed online, og hvordan kommer jeg i gang med skift?
Hvordan opretter jeg tilgængelighed online, og hvordan kommer jeg i gang med skift?

Forbind Skift med billetter i 6 trin

Kelly avatar
Skrevet af Kelly
Opdateret over en uge siden

Du kan oprette tilgængelighed for din restaurant online under Skift.

• Gå til Indstillinger > Skift > klik på det blå "+".

• Vælg den billet, som du ønsker at oprette . Derefter kan du fortsætte med opsætningen af dit skift, som du plejer.

📌 Læs denne trin-for-trin guide for at lære, hvordan billetter forbindes til skift med 6 simple trin.