Hvordan kan jeg vise gæster, hvor de kan reservere?

Under Skift kan du vælge, om du ønsker at et område under bookning

Kelly avatar
Skrevet af Kelly
Opdateret over en uge siden

Som udgangspunkt kan en Billet bookes til alle aktive borde i alle områder i din restaurant.

Hvis du fx tilbyder et Chef's Table eller vil tilbyde middag under åben himmel, så kan du linke et bestemt område til den pågældende Billet. Det sikrer, at reservationen placeres i det rette område. Til den slags arrangementer vil du muligvis også vise dine gæster, i hvilket område de reserverer og hvor i restauranten, de vil blive placeret.

Gå til Områder under Skift og klik på Vælg bestemt område. Her kan du vælge hvilke områder, du ønsker at tilknytte.

Aktiver Vis områdenavn, hvis du ønsker at informere gæster om hvilket område, de vil sidde i. Områdenavnet vises tydeligt under hele reservationen: i widget'en, på billetten, på betalingssiden, på bookingbekræftelsen og i bekræftelsesemailen.

💡En anden mulighed kunne være, at du vil udelukke et bestemt område, fx for at bruge det til Private Dining. Så vælger du bare alle områder på nær dem, du vil bruge til Private Dining.