Hvordan kan jeg ændre min widget?

Du kan tilpasse indstillingerne for din widget via Konfigurationssiden

Kelly avatar
Skrevet af Kelly
Opdateret over en uge siden

Vil du ændre farven på din widget? Eller vil du åbne din widget, når siden indlæses, eller med en indstillet forsinkelse? Du kan tilpasse disse indstillinger via Konfigurationssiden

Gå til Indstillinger > Widgets > Konfigurationsside. Her kan du tilpasse indstillingerne for din widget.

❗️ Glem ikke at implementere den nye widget-kode på dit websted, når du har tilpasset indstillingerne for din widget. Du kan bede din web-developer om at gøre det, og henvise vedkommende tildenne side.