Welke tablet of laptop moet ik gebruiken?

Investeer in moderne hardware voor een prettige ervaring iedere dag

Melinda avatar
Geschreven door Melinda
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Formitable is een web applicatie dat werkt op iedere apparaat met een web browser. Dit betekent dat je Formitable kunt draaien op je laptop, tablet en smartphone en je alleen een internet verbinding nodig hebt.

De hardware van je apparaat speelt echter ook en rol als je Formitable wilt draaien. Omdat oude apparaten langzamer worden na een bepaalde tijd, kan de gebruikservaring op deze apparaten ook wat minder zijn. Daarom adviseren wij altijd om te investeren in goede hardware voor een optimale ervaring om je reserveringen te managen.

We adviseren om te werken met een laptop voor de optimale ervaring

Werken op een laptop

Voor je werkstation adviseren we je een laptop of Chromebook te gebruiken. De combinatie van een groot scherm, een muis(pad) en een toetsenbord helpt je om snel en foutloos te werken.

Als je een laptop aan wilt schaffen raden we een laptop aan die niet ouder is dan 3 jaar met uitzondering van high-end laptop zoals een Macbook Pro die vaak een langere levensduur heeft.

Als je niet teveel uit wilt geven aan een nieuwe laptop is een Chromebook een goede en budgetvriendelijke optie. Chromebooks zijn snel, licht en updaten zichzelf automatisch. De prijs zit tussen de €200 - €900. Als je hulp nodig hebt om de juiste Chromebook aan te schaffen kun je de verschillende modellen vergelijken op deze vergelijkingspagina.

Chromebooks zijn een goed en budgetvriendelijk alternatief voor normale laptops

Een tablet of smartphone gebruiken

Kleine apparaten zoals smartphones en tablets zijn ideaal om snel te kijken naar de dagplanning, gasten in te checken en reserveringen te managen waar je ook bent. Vanwege het kleine scherm zijn deze apparaten beter geschikt als tweede apparaat, als je dagelijks veel reserveringen moet managen raden we dit niet aan.

📌 Als je een Apple apparaat gebruikt heb je iOS 10 of hoger nodig om Formitable te draaien. Over het algemeen draaien apparaten gemaakt voor 2012 geen iOS 10.

Formitable is ook te gebruiken op mobiele apparaten om snel te checken.