Verwijder dubbele tickets uit je widget

Zo haal je dubbele menu's en ervaringen uit je widget, als je deze per ongeluk hebt aangemaakt.

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laat je widget twee dezelfde evenement of menu's zien? Misschien heb je een Kerstevenement gemaakt, en later per ongeluk nog een keer. Nu laat je widget twee vergelijkbare evenementen aan je gasten zien.

Verwijder één product om verwarring te voorkomen.

Welk evenement of menu dat gasten kunnen boeken hangt af van je shifts. Als je de shifts van een dubbel product verwijdert, kunnen gasten deze niet meer zien in de widget.

• Heb je het product nooit meer nodig? Verwijder dan het product zelf.

• Ga je het product wellicht nog een keer in de toekomst aanbieden? Verwijder dan de shift van het product. Hierdoor blijf het product bestaan maar wordt niet meer getoond.

Verwijderen van het product zelf

• In Formitable, ga naar Products > Tickets.

• Klik op het product van het dubbele evenement die je uit de widget wilt verwijderen.

• Klik op de ⋮ knop in het venster dat opent en dan op Delete.

• Het product kan alleen verwijderd worden als er geen shifts meer aanhangen. Als er wel nog shifts aanhangen, volg dan de stappen voor het verwijderen van een shift.

Verwijderen van een shift

Als je alle shifts verwijderd van het product, verdwijnt het product uit de lijst. Het systeem update je beschikbaarheid automatisch. Binnen een paar minuten is het product ook uit je widget verdwenen.

• In Formitable, ga naar Settings > Shifts. Als je de calender view ziet, switch je naar de List view.

• Ga naar het product van het dubbele evenement die je uit de widget wilt verwijderen.

• Klik op de ⋮ knop van de gelinkte shifts, en klik op Delete.