Reserveringen limiteren of uitzetten
Booking window: laat reserveringen tot een specifiek moment toe
Booking window: laat reserveringen tot een specifiek moment toe

Wil je online reserveringen om uiterlijk 17:00 op de dag zelf binnen hebben? Maak gebruik van het booking window.

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je niet verrast worden door gasten die 5 minuten voordat ze binnenlopen reserveren? Stel het booking window in voor je shift en bepaal tot wanneer gasten kunnen reserveren.

Als deze tijd voorbij is laat de widget deze tijd niet meer als beschikbaar zien.

• Scenario 1: Wil je niet verrast worden door gasten die last minute reserveren? Accepteer reserveringen tot een bepaald tijdstip.

• Scenario 2: Wil je op tijd op de hoogte zijn van groepsreserveringen? Zorg dat groepen dat tot bijvoorbeeld een dag van tevoren kunnen reserveren.

Accepteer reserveringen tot een bepaalde tijd of dag

Wil je alleen reserveringen aannemen tot dezelfde dag om 5 uur 's middags?

Zet je booking window op een bepaald tijdstip of dag

• In Formitable, ga naar Settings > Shifts. Selecteer de Shift die je wilt aanpassen.

• Selecteer Booking Window uit het menu links.

• Selecteer Same Day en de tijd tot wanneer je reserveringen aan wilt nemen

• Save & Close je shift instellingen.

• Gasten kunnen deze shift alleen tot een bepaald tijdstip reserveren.

Reserveringen moeten een paar dagen van tevoren worden gemaakt

Heb je een of twee dagen nodig om voor te bereiden voor groepsreserveringen? Pas je booking window aan om jezelf wat tijd te geven.

• In Formitable, ga naar Settings > Shifts. Selecteer de Shift die je wilt aanpassen.

• Selecteer Booking Window in het menu links.

• Als je 1 dag nodig hebt om voor te bereiden, selecteer je 1 day.

• Als je meer dagen nodig hebt om voor te bereiden, selecteer Custom en selecteer je het aantal dagen dat je nodig hebt.

• Save & Close om je instellingen op te slaan.

• Gasten kunnen nu reserveren tot het aantal dagen van te voren dat je hebt ingesteld.