Twee shifts instellen met vaste aankomsttijden

Ontvang je gasten in een vroege en late shift met vaste aankomsttijden

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je twee shifts instelt met twee vaste tijdstippen om te reserveren. In dit voorbeeld gaan we uit van een restaurant met een vroege shift van 18:00 tot 20:00 en een late shift van 20:00 tot sluit.

NB: Vergeet niet bij Setting > Setup je Timeslot size in te stellen onder het kopje Reservations. In dit voorbeeld gaan we uit van een timeslot size van 15 minuten. Dit betekent dat beschikbare tijden per kwartier getoond worden.

Ga naar Product > Tickets en maak voor elke shift een ticket aan

Ga naar Settings > Shifts en klik op de shift die bij het ticket hoort

Bij Time & days zet je de eerste en laatste reserveerbare tijd gelijk

Bij Seating stel je de lengte van de shift in

• Zet Always display end time aan zodat iedere gast ziet dat voor de eerste shift een eindtijd geldt.

Klik op de shift van 20:00 tot sluit

• Bij Time & days stel je zowel bij First reservation at als bij Last reservation at 20:00

• Zet het schuifje van Always display end time uit. Gasten met deze reservering mogen namelijk van 20:00 tot sluit zitten, dus je hoeft geen eindtijd te communiceren.

Ga naar Settings > Widgets en klik bij Embed widget op configuration page om op ieder moment te kijken hoe je instellingen in je widget getoond worden.