Hoe je reserveringen kopieert

Maak een exacte kopie van een reservering voor een vaste gast of als je een reservering per ongeluk hebt verwijderd

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms annuleert een gast maar verandert later weer van gedachte, of heb je vaste gasten die wekelijks komen. Bespaar jezelf tijd en kopieer een reservering!

Formitable maakt het mogelijk om snel een kopie te maken van een bestaande reservering. Je klikt simpelweg op de kopieer knop naast de verwijder knop. Alle informatie wordt van de oorspronkelijke reservering overgenomen. Dit maakt het makkelijk als je bijvoorbeeld alleen de datum moet veranderen.

📌 Als je een kopie maakt van een reservering uit het verleden, probeert Formitable de reservering op de huidige dag op een beschikbare tafel te plaatsen.

Maak een kopie van een reservering

• In Formitable, ga naar de Overview.

• Open de oorspronkelijk reservering door erop te klikken of de zoekbalk te gebruiken.

• Klik op de kopieer knop onderaan de reservering details.

• Er wordt een exacte kopie van de reservering gemaakt.

• Je kunt de details van de reservering aanpassen zoals de datum, tijd of tafel van de kopie.