Kan ik Formitable in een andere taal instellen?

Je kunt de gewenste taal aanpassen per gebruiker

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Formitable is ook beschikbaar in andere talen, waaronder Nederlands, Frans, Engels, Deens, Zweeds, en Duits! 🌷

Binnen je team kan elke gebruiker instellen of ze Formitable in het Nederlands of in een andere taal willen gebruiken.

• Ga in Formitable naar Instellingen > Team.

• Selecteer je account en scrol naar weergavetaal. Verander hier de taal.

• Klik vervolgens op een andere sectie binnen Formitable.

Je zult zien dat Formitable nu in een andere taal wordt weergegeven. 🥳

💡 Zie je het kopje 'Instellingen' niet staan? Vraag een collega met beheerdersrechten om de taal even voor je aan te passen.