Hoe zet ik een tijdslot dicht?

Via Spreiding kan je de drukte spreiden of een tijdstip dichtzetten

Kelly avatar
Geschreven door Kelly
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🕓 Via Spreiding kan je een bepaald tijdstip dichtzetten en de spreiding van je gasten per tijdstip regelen. Een spreidingsplan stel je in via Instellingen > Shifts > Spreiding.

💡 Je kunt Spreiding ook vinden in het Overzicht. Klik op het Spreiding icoontje rechts bovenin en je ziet de Spreiding voor de huidige dag. Je kunt vanuit hier, indien nodig, ook aanpassingen doen.