Verberg een Shift in de Widget

Door een Shift the deactiveren wordt deze niet getoond in de Widget en kunnen gasten deze niet reserveren

Kelly avatar
Geschreven door Kelly
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms wil je bepaalde Shifts tijdelijk offline zetten, zonder ze volledig te hoeven verwijderen. Je kunt een Shift heel makkelijk deactiveren, zodat deze niet langer online boekbaar is via die widget en al je andere kanalen. De Shift blijft dan wel gewoon zichtbaar in het overview van je Shifts en je kunt deze altijd op een later moment weer met één klik activeren.

Hoe zie ik of een Shift actief of inactief is?

In het overview van je Shifts (Settings > Shifts) kun je in één oogopslag zien of een Shift actief is (en dus online boekbaar via de widget of een van je andere kanalen) of niet.

Onder elke Shift zie je ofwel in het groen 'Active', voor een actieve Shift:

Ofwel in het grijs 'Inactive', voor een Shift die niet zichtbaar is in de widget:

Hoe deactiveer of activeer ik een Shift?

Je kunt een Shift op twee manieren deactiveren of weer activeren:

1. Deactiveer of activeer een Shift via het overview van je Shifts

• Ga naar Settings > Shifts

• Klik op de 3 puntjes rechts in de Shift

• Klik op 'Deactivate' om de Shift te deactiveren of op 'Activate' om de Shift te activeren

2. Deactiveer of activeer een Shift in de Shift zelf

• Ga naar Settings > Shifts

• Open de Shift die je wilt activeren of deactiveren

• Klik op de 3 puntjes rechts bovenin de geopende Shift

• Klik op 'Deactivate' om de Shift te deactiveren of op 'Activate' om de Shift te activeren