Periode(s) toevoegen

In juni maximaal 30 gasten en in juli maximaal 100 kun je nu heel eenvoudig per wijk instellen bij Special & closed days.

• Klik op het blauwe + icoontje
  • Kies een begin en een einddatum. Bijvoorbeeld van 1 juni t/m 30 juni.
  • Vul bij Area Limits het maximaal aantal personen per wijk in. Bijvoorbeeld 10 gasten in wijk 1 en 20 gasten in wijk 2.

Je kunt verschillende periodes achter elkaar plannen, en gemakkelijk per dag aanpassingen maken.

Aanpassingen per dag

• Klik in de Overview op de Open/Closed tag rechts onderaan het scherm
  • Pas het maximaal aantal gasten voor die dag aan per wijk.