Mailchimp: Importeer e-mailadressen van Formitable of andere systemen
Mailchimp: Importeer e-mailadressen van Formitable of andere systemen

Begin met e-mailmarketing door e-mailadressen in je Mailchimp account te importeren

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je beginnen met e-mail marketing via Mailchimp en alle e-mailadressen gebruiken die je al hebt verzameld? Alle gasten die reserveren met Formitable kunnen kiezen of ze updates over exclusieve evenement in je restaurant willen ontvange.

In dit artikel helpen we je met het downloaden van de e-mailadressen uit Formitable en deze als nieuwsbrief audience in Mailchimp te importeren.

Heb vroeger met een ander reserveringssysteem gewerkt? Het importeren van e-mailadressen werkt op dezelfde manier.

Download je gastdata en e-mailadressen uit Formitable

Deze gids focust zich op het importeren van e-mailadressen uit de gastdata. Het is de snelste en makkelijkste manier om een nieuwsbrief audience op te bouwen. Je kunt de andere data voor nu negeren.

• Onderaan het Dashboard bij Mailling List Subscribers, klik je op Export.

• Open het downloadbestand.

• Selecteer de column E-mail en kopieer de data.

Importeer de e-mailadressen naar de Mailchimp audience

• Ga naar Mailchimp.com en login met je account.

• Selecteer Audience in het top menu.

• Klik op Manage Audience > Import contacts.

• Selecteer Copy/paste from file en klik op Continue To Setup.

• Plak je e-maildata in het Subscriber info veld.

• Accepteer de notificatie over prijzen en e-mail toegang. Klik op Continue To Match.

• Voeg tags toe of klik op Continue To Review. Eindig door op Import te klikken.

De e-mailadressen van je gasten staan nu in de Mailchimp audience.