Wil je evenementen, je takeaway pagina of cadeaubonnen promoten? Formitable maakt het makkelijk om directe links naar je tickets, producten en pagina's te delen.

Je kunt deze links delen op social media (Facebook, Instagram) of in je e-mail campagne en nieuwsbrief. Met deze directe links worden gasten rechtstreeks naar een ticket, een pagina of naar je reserveringswidget geleid.

Promoot je cadeaubonnen winkel

Stuur je gasten naar je cadeaubonnen winkel door "?ft-shop=giftshop" achter je website URL te plakken.

e.g. www.restaurant.com/?ft-shop=giftshop

Promoot je takeaway menu

Promoot je takeaway menu door "?ft-shop=takeaway" achter je website URL te plakken.

e.g. www.restaurant.com/?ft-shop=takeaway

Promoot een specifiek takeaway product

Promoot een specifiek takeaway product door "?ft-takeaway=[productID]" achter je website URL te plakken.

e.g. www.restaurant.com/?ft-takeaway=9892674d

📌 Elk takeaway product dat je aanmaakt in Formitable heeft een eigen unieke link. Ga naar Products > Takeaway om het specifike product te openen. Je vindt je eigen specifieke product ID bij de share URL knop. Zie screenshot hieronder.

Elk ticket dat je aanmaakt in Formitable heeft een eigen unieke link. Ga naar Products > Tickets om het ticket te openen. Je vindt je ticket ID bij de share URL knop.

Heb je een promotietekst en foto nodig?

Je vindt tekst templates in onze blog artikelen Template om cadeaubonnen te promoten en Zo laat je gasten weten dat je aan takeaway doet.