Management
Notify me: ontvang e-mail notificaties

Ontvang e-mails als gasten (last-minute) reserveren, bestellingen plaatsen, recensies schrijven, berichten sturen of annuleren

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je e-mails ontvangen als er reserveringen worden gemaakt en berichten van gasten real-time zien? De Formitable Notify Me app zorgt ervoor dat je nooit iets mist.

Met de Formitable Notify Me app ontvang je notificaties als gasten last-minute reserveren, een reviews schrijven of een bericht sturen met belangrijke dieetwensen of andere verzoeken. Je kunt ook e-mail ontvangen voor afzeggingen en als er een reservering gewijzigd is.

Installeer de Notify Me app en ontvang notificaties per e-mail

• In Formitable, klik op het user menu rechtsboven en klik op Apps.

• Selecteer de Notify Me app and klik op Install.

• Go naar de app settings van Notify Me.

• Vul je e-mail adres in waar je de notificaties op wilt ontvangen.

• Optioneel. Wil je dat deze e-mails naar meerdere mensen wordt gestuurd? Vul meerdere e-mailadressen in gesplitst door een ; symbool. Zoals dit:
    owner@restaurant.com; staff@restaurant.com

• Selecteer welke notificaties je over de e-mail wilt ontvangen.

• Klik op Save Settings.

Welke Formitable notificaties wil je ontvangen?

• Reservations. Ontvang e-mails voor alle gemaakt reserveringen.

• Changes. Ontvang e-mails voor alles gewijzigde reserveringen.

• Cancellations. Ontvang e-mails voor alle geannuleerde reserveringen.

• Last Minute Notification. Ontvang alleen e-mails voor voor reserveringen die zijn gemaakt, gewijzigd of geannuleerd op dezelfde dag.

• Gift vouchers & takeaway. Ontvang een e-mail als gasten vouchers bestellen of een takeaway order plaatsen.

• Reviews. Ontvang een e-mail als een gast een review schrijft over je restaurant. Dit geld alleen voor reviews in Formitable die gemaakt zijn naar aanleiding van de feedback e-mail die gasten ontvangen.
    Je krijgt geen notificaties van reviews op platforms als Google en Tripadvisor. Onze partners AreTheyHappy en SO Connect kunnen je hier mee helpen. Deze vind je allebei in de App store.

• Messages. Ontvang een e-mail als gasten belangrijke opmerkingen toevoegen aan de reserveringen, zoals dieetwens of speciale verzoeken. Je krijgt ook een melding als gasten een bericht over de reservering sturen over de e-mail.