Voeg een snelkoppeling toe naar Formitable

Gebruikt Formitable net als een app en ga direct naar de backend met een icoon op je telefoon of tablet scherm.

Melinda avatar
Geschreven door Melinda
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het Formitable reserveringssysteem is geen app, maar werkt in je browser. Dit betekent dat Formitable draait op al je laptops, tables en smartphones - ieder apparaat dat een internet browser heeft.

Wil je Formitable als een app gebruiken op je apparaat? Maak een shortcut naar je beginscherm. Zo open je Formitable met één druk op de knop.

Tip: Maak een shortcut naar je Dashboard, niet de Overview

Maak de shortcut naar Formitable als je op de Dashboard pagina zit. Als je een shortcut naar de Overview pagina maakt, linkt deze naar een specifieke dag. Dit betekent dat je telkens naar de juiste dag moet scrollen als je op de shortcut klikt.

Als je direct op de Overview pagina terecht wilt komen, zorg dan dat je de datum uit de url haalt. Je shortcut moet verwijzen naar https://app.formitable.com/overview.

Zo maak je een shortcut op je smartphone, tablet of computer

• Log in op Formitable

• Ga naar de Dashboard pagina

• Volg de stappen van de browser die je gebruikt

Op Android smartphones (Chrome)

• Open het ⋮ menu rechtsboven in je browser

• Klik op Add to Home screen

• Je kun de naam van de shortcut veranderen (Formitable)

• Selecteer Add om de shortcut op te slaan

In Chrome browsers (Windows)

• Open het ⋮ menu rechtsboven in de browser

• Selecteer More tools > Create Shortcut

• Je kun de naam van de shortcut veranderen (Formitable)

• Selecteer Create op de shortcut op te slaan

In Safari, op iPhone en iPad

• Klik op Share button boven in je scherm

• Selecteer Add to Home Screen

• Je kun de naam van de shortcut veranderen (Formitable)

• Selecteer Add om de shortcut op te slaan

Maak een bookmark als deze opties niet werken

Als je geen shortcut wilt maken, kun je ook een bookmark naar Formitable maken. Zo vind je Formitable altijd terug in je browser.