Sneltoetsen in de Overview

Een overzicht van de belangrijkste shortcuts om sneller in Formitable te werken

Melinda avatar
Geschreven door Melinda
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Formitable kun je een aantal sneltoetsen gebruiken om nog sneller te werken.

Natuurlijk wil je ook je muis gebruiken om ergens op te klikken, maar met deze sneltoetsen heb je een andere manier snel het een en ander te doen in Formitable.

Hieronder zie je een overzicht van alle sneltoetsen, in welke View deze gebruikt kunnen worden en belangrijk, welke actie er aan gekoppeld is.

Overzicht van alle sneltoetsen

> scroll table view naar eerder op de dag / vorige maand in month view
> scroll table view naar later op de dag / volgende maand in month view

↑ > ga naar de vorige dag in month view
↓ > ga naar de volgende in month view

alt + ← > ga naar de vorige dag
alt + → > ga naar de volgende dag

alt + n > voeg een reservering toe
alt + m > open month view

a....z > meteen zoeken op de dag

esc > cancel in popup / sluit reservering / sluit dagnotitie / sluit month view
enter > bevestig in popup / quick-save walk-in / selecteer een dag in month view

alt + ↵ > quick-save een reservering