Download kopieën van facturen

Alle facturen worden opgeslagen in je Formitable account. Je kunt makkelijk een kopie download als je deze nodig hebt voor administratie

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoewel alle facturen worden verstuurd via e-mail, worden ze ook bewaard in je Formitable account. Wil je een kopie van een factuur? Download deze opnieuw.

Download een kopie van een factuur

• In Formitable, selecteer het restaurant waar je de factuur van wilt downloaden.

• Klik op je initialen rechtsboven in de hoek.

• Selecteer Billing van het menu en Invoices bovenaan.

• Hier vind je een overzicht van al je facturen.

• Klik op de PDF download knop rechts van je factuur.

• Er wordt een kopie van je factuur gemaakt. Dit kan zo'n 30 seconden duren.

• Je browser geeft je informatie over je gedownloade PDF-bestand.