Waar vind ik geannuleerde reserveringen?

Vind de details van een geannuleerde reservering in de List View

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft een gast net zijn reservering geannuleerd? De reserving is misschien geannuleerd, maar de informatie is niet weg.

Formitable probeert je reserveringsoverzicht helder te houden. Door geannuleerde reserveringen automatisch te verbergen, kun je focussen op het belangrijke. Al je reserveringen - zelfs de geannuleerde - kun je echter wel terugvinden in de list view.

Vind geannuleerde reserveringen in de List View

• In Formitable, ga naar de Overview.

• Switch naar List View door op het icoontje met de horizontale balken te klikken.

• Klik op de Status filter en activeer Cancelled.

• Alle geannuleerde reserveringen worden nu getoond in de lijst. Geannuleerde reserveringen staan in grijze tekst met een streep erdoor.

πŸ“Œ Tip. Wil je een bericht krijgen over last minute annuleringen? Installeer de Notify Me app en ontvang e-mail over annuleringen.