Wil je je hele team je reserveringen laten managen in Formitable op één apparaat zonder te wisselen tussen accounts? Gedeelde accounts is de oplossing.

Ieder keer als er een reservering wordt gemaakt, geannuleerd of gewijzigd, vraag het systeem gebruikers om zich te identificeren. Dit scheelt tijd en je houdt makkelijk bij wie wat doet.

Een gedeelde account instellen

Maak van een normale account een gedeelde account met één druk op de knop

📌 Zie je de knop Settings niet? Dan ben je niet ingelogd met een beheerders (administrator) account. Vraag een collega met een beheerdersaccount of dit in te stellen of jouw account beheerdersaccount te maken.

Wil je meer profielen toevoegen voor teamleden?

Gedeelde accounts hebben geen e-mailadressen teamleden nodig. Ze hebben alleen toegang nodig tot de gedeelde account.

  • In Formitable, ga naar Settings > Team.

  • Klik op de blauwe [+] knop om een gebruiker aan te maken.

  • Vul een e-mailadres in of typ de naam van het teamlid in.

  • Klik op Save.

Nieuwe gebruikers kunnen meteen geselecteerd worden in de gedeelde account.

Een gedeelde account gebruiken om reserveringen te managen

Als een gebruiker een reservering wilt maken, aanpassen of verwijderen wordt gevraagd een profiel te selecteren. Selecteer de juiste gebruiker om verder te gaan.

Volg activiteiten in gedeelde accounts

Voor iedere reservering kun je zien we deze heeft aangemaakt, gewijzigd of geannuleerd. Je vindt deze informatie of in de restaurant Activity tab of in de reservering activity tab.

Als activiteiten met een gedeeld account gemaakt zijn, verschijnt de gebruiker tussen vierkante haakjes.

Heb je het antwoord gevonden?