Promotionele Pop-Up

Plaats een pop-up op je website. Koppel de button aan acties zoals het openen van een link, een specifiek ticket of de gift shop.

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om gasten te informeren is het bijhouden van je website nu belangrijker dan ooit. Om dit makkelijk te maken kun jij nu zelf een pop-up plaatsen op jouw website.

Het mooie van deze pop-up is dat je hem vanuit Formitable kunt instellen en direct kunt koppelen aan verschillende acties. Dus wil je extra aandacht voor jouw gift voucher shop, een specifiek ticket, of jouw delivery & take-away pagina? Plaats dan de pop-up!

Zodra een gast je website bezoekt, komt meteen de pop-up in beeld met jouw boodschap en actie-button.

Instellen van een Pop-Up campagne

• In Formitable ga je naar Marketing.

• Selecteer Website Pop-up in het menu aan de linkerkant. Alle eerder gemaakte Pop-Ups zijn hier terug te vinden.

• Klik op de blauwe Plus knop en kies Website Pop-Up.

• Kies bij position waar de pop-up op je website moet verschijnen. Dit kan in het midden (center) of links-onderaan (bottom left).

• Bij theme kies je voor of een witte of een zwarte pop-up.

• Optioneel, kies bij 'end date' een einddatum waarop de pop-up verloopt.

• Verander de tekst in de pop-up zelf aan de linkerkant. Geef de pop-up een titel en duidelijke boodschap. Kijk naar de voorbeelden onderaan.

• Kies bij button voor een knop die gasten tot actie oproept (Call-to-Action). De tekst van de knop kun je aan de linkerkant in de pop-up zelf aanpassen.

• Zodra je op 'Start campaign' klikt is je Website Pop-up live! 🎉

De pop-up is meteen zichtbaar op jullie website. Controleer op je website of alles goed staat en pas anders de tekst en button aan.

Heb je de pop-up een keer weggeklikt? Open je website dan in een nieuw tabblad om de pop-up weer te zien.

Voorbeeldtekst in het Nederlands

Title:
Lieve gasten,

Content:
Wij hebben jullie support nodig, meer dan ooit. Onze deuren zijn gesloten en we weten niet hoe lang dit nog gaat duren. Door een cadeaubon te kopen steunen jullie ons enorm. Gun elkaar een geweldig etentje en kom het met ons vieren als we dit achter ons hebben gelaten.

We zijn jullie eeuwig dankbaar en hopen jullie heel snel weer te zien! 🙏

[LINK NAAR CADEAUBONNEN]

Liefs en sterkte ❤

[TEAM RESTAURANT]

Voorbeeldtekst in het Engels

Title:
Dear guests,

Content:
We need your support, now more than ever. At the moment, our doors are close and we we're unsure when we can welcome you again. By purchasing a gift voucher you support us immensely. Please treat yourself to a beautiful dinner and come celebrate with us when all of this is behind us.

We're eternally thankful and we hope to see you soon! 🙏

[LINK NAAR CADEAUBONNEN]

With love ❤

[TEAM RESTAURANT]

Gebruik een duidelijke 'Call-to-Action' in je knop

Je kunt de button koppelen aan verschillende acties. Je kunt kiezen voor:

• No button. Er wordt geen button geplaatst.

• Buy a gift voucher. Gasten worden naar je gift shop gestuurd.

• Book a table. Gasten kunnen een tafel reserveren voor een tijdstip in de toekomst.

• Promote a specific ticket. Hier kun je een ticket kiezen dat je extra onder de aandacht wil brengen.

• Promote a specific takeaway product. Hier kun je een specifiek takeaway product onder de aandacht brengen.

• Subscribe to newsletter. Hier kunnen gasten zich opgeven voor je email campagnes.

• Other. Je kiest zelf een titel voor de button en waar deze naartoe moet linken. Vul bij button URL een website in. Zorg ervoor dat deze begint met http:// (bijvoorbeeld https://www.restaurant.com/afhalen).

💡 Meerdere talen? Is jouw website in het Nederlands en Engels? Vergeet dan niet voor alle teksten beide talen in te vullen.

Pop-up aanpassen

Je kunt de pop-up op elk moment uitzetten of aanpassen. Alle wijzigingen die je doet, zijn meteen zichtbaar op je website.

Hulp nodig?

Gebruik de chat functie of stuur een email naar support@formitable.com. We staan voor je klaar!