Prioriteiten voor tafels

Stel met prioriteiten de volgorde in waarop het systeem je tafels vult

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je wilt dat bepaalde tafels altijd eerst worden gereserveerd, bijvoorbeeld de tafels voor het raam, dan kun je voorrang geven aan deze tafels.

Prioriteiten instellen

• Klik in Tables op een wijk

• Switch rechts bovenaan het scherm van View naar Priority. View is de volgorde waarop je de tafels in de Overview ziet. Priority bepaalt de volgorde van vullen.

• Sleep de tafels in de juiste volgorde

• Switch terug naar View

Het gaat hier om tafels van dezelfde grootte. Het is dus niet zo dat als je een viertje boven een tweetje zet, dat de eerste twee personen aan de tafel van vier worden gezet. Het systeem gaat in de basis altijd eerst op zoek naar het maximaal aantal gasten per tafel.