Online reserveren en tafelmanagement
Beschikbaarheid instellen
Lunch en diner instellen met verschillende aankomsttijden

Zo stel je een lunch en diner shift in waarbij gasten gespreid binnenkomen

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel bespreken we hoe je kunt werken als je zowel met lunch als diner werkt en je voor lunch en diner ieder kwartier reserveerbaar wilt zijn. Zo kun je optimaal gebruik maken van je tafels.

NB: Vergeet niet bij Setting > Setup je Timeslot size in te stellen onder het kopje Reservations. In dit voorbeeld gaan we uit van een timeslot size van 15 minuten. Dit betekent dat beschikbare tijden per kwartier getoond worden.

Als voorbeeld nemen wij een restaurant dat een lunch en een diner aanbiedt.

• De lunch is van 12:00 tot 13:00 ieder kwartier te reserveren en heeft een standaardtijd van 90 minuten

• Het diner is van 17:00 tot 21:00 ieder kwartier te reserveren en heeft een standaardtijd van 120 minuten

Voor de lunch shift:

Klik op het Blauwe + plusje of bewerk een bestaande shift door erop te klikken

• Stel bij Time & days het eerste en het laatste reserveerbare tijdstip van de lunch in.

• Stel bij Seating de standaardtijd in en stel bij Squeeze duration de minimale tijd in.

Voor de diner shift:

Klik op het Blauwe + plusje of bewerk een bestaand shift door erop te klikken

• Stel bij Time & days het eerste en het laatste reserveerbare tijdstip van het diner in.

• Stel bij Seating de standaardtijd in en stel bij Squeeze duration de minimale tijd in.

Ga naar Settings > Widgets en klik bij Embed widget op configuration page om op ieder moment te kijken hoe je instellingen in je widget getoond worden.