Problemen met inloggen oplossen

Kun je niet inloggen? Twee mogelijkheden om inlogproblemen meteen zelf op te lossen

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Niets is vervelender dan dat je op een druk moment niet kunt inloggen en je browser maar rondjes blijft draaien. Met deze stappen kun je het in 99% van de gevallen zelf oplossen.

Aanpak 1. Volledig uitloggen en weer inloggen

Heb je net toegang tot een andere vestiging gekregen, andere gebruikersrechten of ben je van account gewisseld? Log een keer volledig uit en weer in. Vaak is dit al genoeg.

Aanpak 2. Cache problemen oplossen

Soms houden browsers informatie bij die ze eigenlijk niet bij zouden moeten houden. Leeg de cache van je browser om dit op te lossen. Hieronder de handleiding hoe je de cache in Chrome handmatig kunt legen.

• In Google Chrome, klik rechtsboven op Meer ⋮

• Klik op Meer hulpprogramma's > Browsergegevens wissen.

• Kies bovenaan een periode. Als u alles wilt verwijderen, selecteert u Onbeperkt.

• Klik op de selectievakjes naast Cookies en andere sitegegevens en Gecachte afbeeldingen en bestanden.

• Klik op Gegevens wissen.

📌 Er zijn ook vergelijkbare handleidingen voor Safari en Firefox.

Aanpak 3. Neem contact met ons op

Helpen de twee bovenstaande manieren niet, neem contact met ons op! We proberen je zo snel mogelijk te helpen zodat je weer in je systeem kunt.