Interactieve knoppen maken

Maak eigen knoppen op je website om de widget, specifieke tickets, producten of shops te openen

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een extra knop op je website waarmee gasten rechtstreeks kunnen reserveren? Geen enkel probleem! De reserveringswidget van Formitable ondersteunt verschillende HTML anchors. Als je deze in een knop of link zet, dan weet de widget precies wat die moet doen.

Met de Formitable widget kun je naast reserveren ook producten aanbieden: Specifieke tickets, cadeaubonnen, of de takeaway-shop. Stuur je gasten precies naar het gedeelte waar je ze wil hebben.

HTML anchors voor knoppen

De widget openen

#ft-open

De cadeaubonnen shop openen

#ft-openShop-vouchers

De takeaway shop openen

#ft-openShop-takeaway

Een specifiek ticket openen

#ft-openTicket-[TICKET_ID]

Bijvoorbeeld: #ft-openTicket-18f5c0a7

📌 Tip: De ID van een specifiek ticket kun je vinden als je het ticket opent.

Een specifiek takeaway product openen

#ft-openTakeaway-[PRODUCT_ID]

Bijvoorbeeld: #ft-openTakeaway-29f6a0q8

Open de widgets van verschillende vestigingen op één website

Heb je meerdere restaurants en wil je gasten in het juiste restaurant laten reserveren? Voeg de restaurant ID aan de HTML anchor in de knop toe.

De widget met een bepaalde restaurant ID openen:
#ft-[RESTAURANT_ID]-open

Bijvoorbeeld: #ft-a1b2c3d4-open

📌 Tip: Wil je naar de cadeaubonnen of takeaway shop van een specifiek restaurant verwijzen? Voeg dan ook hier de restaurant ID toe.

#ft-[RESTAURANT_ID]-openShop-vouchers

Bijvoorbeeld: #ft-a1b2c3d4-openShop-vouchers

What's next?

• Wil je meerdere widgets op één website gebruiken? Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden om deze op je website te implementeren.

• Een volledig overzicht van alle HTML anchors kun je op de widget configuratiepagina vinden in het stukje anchors.