E-mailcampagnes
Promoot je tickets met een e-mailcampagne

De nieuwe 'promote' knop maakt het makkelijker dan ooit om je tickets in de etalage te zetten binnen een paar clicks.

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een nieuw ticket aangemaakt en wil je meer tafels vullen voor een evenement? Het is nu makkelijk dan ooit om je tickets bij een breed publiek te promoten!

Gebruik de 'Promote' knop en Fomitable voegt alle ticket informatie en ticket afbeelding voor je toe aan een nieuw e-mailcampagne. Selecteer je ontvangers en klik op send.

Hoe je tickets promoot met e-mailcampagnes

• In Formitable, ga naar Shifts.

• Klik op de Promote knop naast het ticket dat je wilt promoten. Formitable maakt direct een e-mailcampagne aan voor je ticket.

• Schrijf een pakkende subject line en preview text.

• Selecteer de juiste language en de juiste subscribers list.

• Klik op Send campaign.

Je promotie e-mail wordt direct naar je potentiële gasten gestuurd! 🎉

📌 Aanbevolen: Stuur altijd een test e-mail om te zien hoe je gasten je e-mailcampagne zien.