In dit artikel leggen we uit hoe je de Formitable widget op je Squarespace website kunt plaatsen. Het kost slechts een paar minuten.

Stel de widget in op de configuration page

• In Formitable, ga naar de Settings > Widget en klik op configuration page.

• Op deze pagina kun je de widget aanpassen en de widget code genereren die je later op je Shopify website plaatst.

Wat kun je op de configuration page instellen?

• Een kleur kiezen die matcht met de stijl van je website

• Kiezen wanneer de widget zichtbaar wordt voor bezoekers

• Kiezen of de toolbar met reserveringsknop zichtbaar moet zijn

• De analytics module kun inschakelen om je widget te volgen. (Check onze analytics guide om hier meer over te lezen.)

Formitable widget op de Shopify website installeren

• Log in op Shopify en selecteer Online store in het menu aan de linkerkant.

• Ga naar Themes, en klik op de Customize knop.

• Selecteer Theme actions aan de onderkant van je scherm en vervolgens Edit Code.

• Scroll naar het Sections gedeelte en selecteer 'footer.liquid'.

• Plak de widget code van de configuration page in de tweede regel.

• Klik op Save.

🎉 Gefeliciteerd, je widget is nu geimplementeerd op je Shopify site!