Installeer Formitable op je Shopify website

Plaats de Formitable widget op je Shopify website om reseveringen aan te nemen of takeaway en vouchers te verkopen

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je de Formitable widget op je Squarespace website kunt plaatsen. Het kost slechts een paar minuten.

Stel de widget in op de configuration page

• In Formitable, ga naar de Settings > Widget en klik op configuration page.

• Op deze pagina kun je de widget aanpassen en de widget code genereren die je later op je Shopify website plaatst.

Wat kun je op de configuration page instellen?

• Een kleur kiezen die matcht met de stijl van je website

• Kiezen wanneer de widget zichtbaar wordt voor bezoekers

• Kiezen of de toolbar met reserveringsknop zichtbaar moet zijn

• De analytics module kun inschakelen om je widget te volgen. (Check onze analytics guide om hier meer over te lezen.)

Formitable widget op de Shopify website installeren

• Log in op Shopify en selecteer Online store in het menu aan de linkerkant.

• Ga naar Themes, en klik op de Customize knop.

• Selecteer Theme actions aan de onderkant van je scherm en vervolgens Edit Code.

• Scroll naar het Sections gedeelte en selecteer 'footer.liquid'.

• Plak de widget code van de configuration page in de tweede regel.

• Klik op Save.

🎉 Gefeliciteerd, je widget is nu geimplementeerd op je Shopify site!