Wil je een e-mail notificatie ontvangen als er een reservering wordt gemaakt of wanneer er een bestelling wordt geplaatst? De Formitable Notify Me App zorgt ervoor dat je nooit iets mist 🔔

Installeer de Notify Me App en ontvang notificaties per e-mail

• Klik op het User Menu en ga naar Apps.

• Selecteer de Notify Me App en klik op Install.

• Ga in de Notify Me App naar Settings.

• Vul het e-mailadres in waarop je notificaties wilt ontvangen.

• Optioneel: Wil je een notificatie op meerdere e-mailadressen ontvangen? Vul dan meerdere e-mailadressen in en splits deze m.b.v. het ';' symbool.

• Selecteer waarvoor je een notificatie wilt ontvangen (alleen binnenkomende reserveringen of ook takeaway orders?)

• Klik op Save Settings.

📌 Lees in dit artikel meer over de verschillende typen notificaties.