Lightspeed L-series: Waarom krijg ik een 500 melding als ik wil linken met Formitable?
Lightspeed L-series: Waarom krijg ik een 500 melding als ik wil linken met Formitable?

Dit betekent meestal dat Lightspeed L-series en Formitable nog niet verbonden zijn

Kelly avatar
Geschreven door Kelly
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Belangrijk: dit artikel gaat over Lightspeed L-series! Formitable integreert met L-series en K-series. Zorg ervoor dat je de juiste versie hebt.

Als je de 500 foutmelding ziet, betekent dit normaal gesproken dat Lightspeed L-series en Formitable nog niet verbonden zijn. De twee systemen kunnen dus nog niet met elkaar praten. In de meeste gevallen moet ofwel Formitable of Lightspeed nog stappen ondernemen om de connectie te laten werken.

AIs je nèt de Lightspeed App in Formitable hebt geïnstalleerd, wacht dan tot Lightspeed contact met je opneemt en geef toestemming voor de integratie. Hier vind je de complete Lightspeed L-series handleiding. Het kan ook zijn dat je lite server offline staat, wanneer de lite server online is zal de 500 foutmelding niet in beeld komen.