Formitable is ook beschikbaar in andere talen, waaronder Nederlands, Frans, Engels, Deens, Zweeds, en Duits! 🌷

Binnen je team kan elke user instellen of ze Formitable in het Nederlands of in een andere taal willen gebruiken.

• Ga in Formitable naar Settings > Team.

• Selecteer je account en scrol naar display language. Verander hier de taal.

• Klik vervolgens op een andere sectie binnen Formitable.

Je zult zien dat Formitable nu in een andere taal wordt weergegeven. 🥳

💡 Zie je het kopje 'Settings' niet staan? Vraag een collega met beheerdersrechten om de taal even voor je aan te passen.