4 manieren om je Formitable Widget te personaliseren

Pas de reserveringsnotitie tekst aan, wijzig je nieuwsbrief promotie, verander de 'VOLGEBOEKT' tekst naast volgeboekte tijdsloten, en meer

Kelly avatar
Geschreven door Kelly
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je widget representeert je restaurant. Leer 4 manieren hoe je de widget kunt personaliseren en precies kunt tonen wat en hoe jij het wilt.

1. Verander de tekst in de reserveringsnotitie ❔

In de check-out pagina wordt een placeholder tekst weergegeven in de reserveringsnotitie. Standaard wordt de volgende tekst getoond: 'Heeft u belangrijke dieetwensen, allergieën of andere opmerkingen?'

Als je specifieke dingen voorafgaand aan de reservering wilt weten, of de deze tekst om wat voor reden dan ook wenst aan te passen, kun je dit doen via Instellingen > Widgets > Reserveringsnotitie. 💡 Je kunt dit alleen aanpassen in Standaard en Pro.

2. Verander de tekst om nieuwsbrief abbonnees te verzamelen 💌

In de check-out pagina wordt een placeholder tekst weergegeven die gasten vraagt om zich aan te melden voor je nieuwsbrief.

Als je gasten in je eigen tone of voice wilt vragen zich aan te melden en bijvoorbeeld duidelijk wilt aangeven hoevaak ze je nieuwsbrief kunnen verwachten, kun je deze tekst aanpassen via Instellingen > Widgets > Nieuwsbrief abonnement. 💡 Je kunt dit alleen aanpassen in Standaard en Pro.

3. Verander de 'FULL' tekst voor volgeboekte tijdsloten 🖋️

Als een tijdslot volgeboekt is voor online reserveringen, kan het natuurlijk zo zijn dat je wel nog een aantal plekken hebt voor walk-ins of gasten die bellen om te reserveren. Als je dit niet communiceert, mis je de kans op een volledig volgeboekte zaak.

Verander de tekst die getoond wordt naast een volgeboekt tijdsslot van 'VOLGEBOEKT' naar 'ALLEEN WALK-INS' of 'BEL ONS'. Ga naar Instellingen > Widgets, scroll naar beneden naar 'Widgetinstellingen' en selecteer de gewenste tekst onder 'Tekst voor niet beschikbare tijdsloten'.

4. Bepaal of je gasten laat aangeven hoe ze zichzelf identificeren 🤖

Je kunt kiezen of je gasten tijdens het reserveren (of bestellen) laat aangeven hoe ze zichzelf identificeren. Standaard wordt dit niet gevraagd. Dus als deze informatie waardevol is voor je restaurant, zul je dit moeten aanpassen in je instellingen.

Voeg deze optie toe via Instellingen > Setup. Scroll naar beneden naar 'Functies' en zet 'Verwijder de aanspreking / familieselectie uit de widget' uit.

🏳️‍🌈 Indien je gasten vraagt om zichzelf te identificeren, wordt standaard ook een gender-neutrale optie getoond. Gasten kunnen dan kiezen uit Dhr., Mevr., Mx., Familie of Bedrijf wanneer ze een reservering maken, takeaway bestellen of een cadeaubon kopen.

What's Next?