Vanliga Frågor
Vad är en standardbiljett och hur kan jag ändra den?

När du jobbar med en standardbiljett behöver gäster som ska göra en bokning inte välja en biljett

Kelly avatar
Skrivet av Kelly
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Biljetter ger dig möjlighet att skapa alla möjliga unika upplevelser. Tänk till exempel på julbord, ett speciellt luncherbjudande eller en Alla hjärtans dag-meny. Alla de här biljetterna kan kopplas till ett skift för att skapa tillgänglighet online som matchar just den biljetten. Till exempel kan du erbjuda en Alla hjärtans dag-meny endast den 14 februari och ett luncherbjudande varje vardag mellan kl. 11.00 och 13.00.

Det finns också stunder när du inte vill erbjuda gästerna ett val i fråga om vad de bokar. Istället vill du ge dem ett enkelt sätt att bara göra en standardbokning. Då använder du en standardbiljett. Gäster kan boka direkt utan att behöva välja en biljett.

Du kan justera din standardbiljett via Produkter > Biljetter. Klicka på standardbiljetten och justera bilden och beskrivningen.

Vill du jobba med en standardbiljett? Anslut då ett skift till standardbiljetten genom att följa den här steg för steg-guiden. Du kan inte ta bort din standardbiljett från ditt biljettbibliotek. Om du inte vill jobba med en standardbiljett behöver du inte koppla något skift till den.

💡 När du också ansluter en annan biljett på exakt samma tider och dagar som din standardbiljett kan gäster se din standardbiljett i din widget. De måste då välja mellan standardbokningen (via standardbiljetten) eller den speciella. Därför rekommenderar vi att du alltid lägger till en kort beskrivning och en bild på din standardbiljett.