Vanliga Frågor
Jag har stängt några tidsluckor. Varför kan gäster fortfarande boka dem?
Jag har stängt några tidsluckor. Varför kan gäster fortfarande boka dem?

Dina skift ignorerar dina tempogränser

Kelly avatar
Skrivet av Kelly
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I dina skift kan du välja om du ska ignorera tempogränser eller inte. Stängde du några tidsluckor? Eller spred du ut bokningarna mer jämnt över flera tidsluckor? I så fall behöver du se till att dina skift inte ignorerar dina tempogränser. När den funktionen har aktiverats kan alla tidsluckor i det valda skiftet fortfarande bokas.