Vanliga Frågor
Hur kan jag ändra min widget?

Du kan justera dina widgetinställningar på konfigurationssidan

Kelly avatar
Skrivet av Kelly
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du ändra färgen på din widget? Eller vill du att widgeten ska “hoppas upp” när sidan öppnas, alternativt ställa in en fördröjning? De här inställningarna kan du justera på konfigurationssidan.

Öppna Inställningar > Widgetar > Konfigurationssida så kan du ändra inställningarna för din widget.

❗️ Glöm inte att implementera den nya widgetkoden på din hemsida när du har justerat dina widgetinställningar. Du kan be din webbutvecklare att göra detta åt dig, samt tipsa honom eller henne att ta hjälp av den här sidan.