Kan jeg måle konvertering og trafik fra Formitable?

Du kan måle din konvertering via Google Analytics

Kelly avatar
Skrevet af Kelly
Opdateret over en uge siden

Reklamerer du med Google eller promoverer du Billetter via dit websted? Du kan måle din succes ved at forbinde Formitable til din Google Analytics-konto. Google Analytics giver dig dybdegående rapportering om konvertering, regioner og perioder 📊.

Forbind Formitable med Google Analytics via denne guide til Developers.

💡Bemærk: Denne guide er skrevet til eksperter i online markedsføring og IT, der dagligt bruger Google Analytics. Så den indeholder tekniske termer.

📌 Læs denne artikel for at lære mere om, hvordan du måler konvertering for websted og billetter.