Facturatie & abonnementen
Factureringsgegevens
Factuur e-mailadres, BTW-nummer of bedrijfsnaam aanpassen

Pas de gegevens aan die op facturen verschijnen en verander het e-mailadres waar facturen naartoe gestuurd worden

Operations avatar
Geschreven door Operations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Worden je facturen naar een oud e-mailadres gesturud? Is je BTW nummer veranderd of wil je andere bedrijfsnaam op je facturen? Verander snel je facturatie gegevens en zorg dat je financiële administratie weer op orde is.

Pas de facturatie gegevens van je restaurant aan

• In Formitable, selecteer het restaurant waar je de informatie van wilt wijzigen.

• Klik op je initialen rechtsboven in de hoek, selecteer Billing in het menu.

• Bij de sectie Billing Information kun je de company name, e-mail adres en je BTW (VAT) nummer aanpassen.

• Je hoeft niet op save te klikken. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.