Vill du få ett meddelande via mejl när gäster gör en bokning eller en beställning? Formitable-appen Notify Me ser till att du aldrig miss något 🔔 .

Installera appen Notify Me och få meddelanden via mejl

• Klicka på användarmenyn längst upp till höger i Formitable och klicka på Appar.

• Välj appen Notify Me och klicka på Installera.

• Öppna Inställningar i appen Notify Me.

• Fyll i vilken mejladress du vill att meddelandena ska skickas till.

• Valfritt: Vill du att dessa mejl ska skickas till två eller fler personer? Ange flera e-postadresser avgränsade med en ”;” symbol.

• Välj vilken sorts meddelanden du vill få via mejl.

• Klicka på Spara inställningar.

📌 Läs den här artikeln för att lära dig mer om olika typer av aviseringar.

Hittade du svaret?